Bij BAGGOES kan je natuurlijk zelf je leren tas ontwerpen. Wij begrijpen dat dit misschien enkele vraagtekens bij je kan oproepen. In deze blog leggen wij graag stap voor stap uit hoe dit werkt.

Stap 1

Als eerste kies je het gewenste model uit. De Olivia, Emily, Lily, Allison of Madison.  Op de pagina’s van de tassen zijn alle ins & outs van de tas te vinden, zoals de grootte of of de schouderband wel of niet afstellen.

Stap 2

Wanneer je het voor jou perfecte model hebt gekozen,  is de volgende stap het kiezen van de kleur. Je kan kiezen tussen de kleuren beige, grijs, groen, blauw, zwart, rood en bruin. Als je een kleur aan klikt in de ontwerp-tool, zie je precies wat voor kleur jouw zelf ontworpen tas gaat krijgen. Mocht je een andere kleur willen, geen probleem! Stuur ons een berichtje, of vul het contactformulier in.

Stap 3

Nadat je de kleur hebt gekozen, kan je kiezen voor een krokodillenprint in het  leer. Dit is overigens geen krokodillen leer. De krokodillenprint wordt gedrukt in het rundleder wat wij gebruiken voor de tassen.

Stap 4

De volgende stap om zelf jouw leren tas te ontwerpen is het kiezen van de kleur van fournituren. De fournituren zijn bijvoorbeeld de gesp, de kleur van de tandjes van de rits of de kleur van het label van BAGGOES wat aan de tas hangt. Je kan kiezen tussen goud en zilver.

Stap 5

Als laatste kan je de afwerking van het leer kiezen: lak leer of geen lak leer. Deze optie is in de ontwerptool niet altijd even goed te zien. Mocht je vragen hebben over de afwerking van het leer bij het zelf ontwerpen van jouw leren tas, kan je altijd contact opnemen en kunnen wij jou de opties doorsturen.

Dit waren de stappen om zelf jouw leren tas te ontwerpen!

Behoefte aan wat inspiratie? Bekijk het lookbook!

Veel succes en vooral plezier met het zelf ontwerpen van jouw leren tas!