vier de dag van de ondernemer met BAGGOES

Het is bijna zover… vrijdag is het de dag van de ondernemer! Deze nationale feestdag is tot stand gekomen door MKB-Nederland. Op deze dag worden ondernemers in het zonnetje gezet en bedankt voor hun durf en doorzettingsvermogen. Vooral dit jaar, met de vele tegenslagen, verdienen ondernemers het helemaal om in het zonnetje te worden gezet! Hoe leuk is het om dit te doen met een unieke tas van BAGGOES?

Er zijn veel opties om jouw organisatie of een ondernemer die dicht bij jou staat, in het zonnetje te zetten. Helaas zijn de opties voor activiteiten op dit moment minimaal, maar dat betekent niet dat er geen andere leuke opties zijn!

Bij BAGGOES geven wij de mogelijkheid om unieke tassen te ontwerpen. Hoe je dit doet? Je kunt zelf alle elementen van de tas kiezen. Zo ontstaat er voor iedereen een andere unieke tas, helemaal afgesteld aan de wensen van de persoon die het heeft ontworpen. Hoe leuk is het om zo’n persoonlijk en uniek cadeau te geven aan iemand die hard heeft gewerkt! Je kunt ervoor kiezen zelf een tas te ontwerpen en aan jouw favoriete ondernemer te geven, of de ondernemer zelf de hele tas te laten ontwerpen door een cadeaubon cadeau te geven. De tas wordt als een echt cadeautje verstuurd, inclusief een handgeschreven kaartje!

Misschien goed om te weten… in onze Olivia past gemakkelijk een 13 inch laptop. Zeker handig voor alle business ladies!

Is een hele unieke tas ontwerpen niet wat je zoekt? Geen probleem! We bieden ook cadeaubonnen aan van verschillende prijzen. Op deze manier hopen wij iedereen een leuk cadeau te geven. 

Heb je nog vragen of leuke ideeën? Vul dan het formulier op de contactpagina in of stuur ons een mailtje! Wil je op de hoogte blijven van onze laatste nieuwtjes? Volg ons op Instagram of Facebook!